Vergaderlocatie aan het Water
Lef & Co Harderwijk

Unieke vergaderlocatie

Op zoek naar de perfecte vergaderlocatie in Harderwijk? Bij Lef & Co combineren we zakelijke efficiëntie met een inspirerende omgeving aan het water, pal aan de boulevard van Harderwijk. Of u nu een vergaderzaal, vergaderaccommodatie, conferentieruimte, of een zakelijke vergaderlocatie zoekt, wij hebben de ideale plek voor uw bijeenkomst.

Onze vergaderlocatie is ook geschikt voor:

De voordelen van Lef & Co

Onze vergaderlocatie onderscheidt zich door zijn adembenemende uitzicht op het water en de boulevard. Deze sfeervolle omgeving is niet alleen inspirerend, maar ook perfect om de creativiteit en productiviteit van uw vergadering te stimuleren.

Voorzieningen voor een succesvolle vergadering

Bij Lef & Co begrijpen we dat vergaderingen soepel moeten verlopen. Daarom bieden we moderne voorzieningen zoals WiFi, een beamer en scherm, een flip-over, en de mogelijkheid tot een flexibele opstelling van tafels en stoelen. Bovendien beschikken we over een eigen bar/terrasgedeelte, waar u tijdens uw vergadering even kunt ontspannen.

Catering voor vergaderingen

Bij Lef & Co begrijpen we dat vergaderingen vaak efficiënter en productiever verlopen met een heerlijke maaltijd. Daarom bieden we uitstekende cateringdiensten die uw vergadering compleet maken. Ons gevarieerde menu omvat heerlijke gerechten, zowel koud als warm, die speciaal zijn samengesteld om de energie en creativiteit van uw vergadering te stimuleren. Of u nu kiest voor een lichte lunch, een uitgebreide brunch, of snacks om uw vergadering op te fleuren, wij kunnen een aangepast menu samenstellen dat perfect past bij uw zakelijke bijeenkomst.

Maatwerk voor vergaderingen

Met twee ruimtes en twee terrassen bieden wij u de mogelijkheid om maatwerk aan te bieden aan uw specifieke wensen. Of u nu een kleinschalige vergadering plant of een grootschalige conferentie organiseert, wij passen onze ruimtes aan om aan uw behoeften te voldoen. Ons ervaren team staat voor u klaar om eventuele specifieke wensen te vervullen, en we kunnen ook catering verzorgen om uw vergadering compleet te maken.

Reserveer uw vergaderzaal bij Lef & Co

Voor meer informatie over het huren van een vergaderzaal bij Lef & Co in Harderwijk. Kies voor de inspirerende omgeving van Lef & Co en maak van uw vergadering een succes. Neem vandaag nog contact met ons op om uw specifieke wensen te bespreken en een vrijblijvende offerte aan te vragen.